Skip to content
Asigurare, cum să realizezi o strategie SEO care domină piața

Asigurare, cum să realizezi o strategie SEO care domină piața

Asigurare, cum să realizezi o strategie SEO care domină piața. Companiile au un set unic de obiective pe care trebuie să le realizeze prin website.

Cu atât de multe companii de asigurare, concurența este foarte aprigă. Website-urile au instrumente de ofertă, opțiuni de comparare și informații despre pachete. Ceea ce trebuie să faceți este să atrageți atenția publicului.

În acest fel, îi convingeți să vă ceară un preț sau să vă folosească instrumentele de pe website-ul dvs. Astfel, îi puteți converti în clienți. Pentru a ajunge acolo, trebuie să aveți strategia SEO puternică.

În caz contrat, este posibil ca lumea să nu găsească website-ul dvs. pentru asigurare.

Pregătirea unor strategii SEO pe website de asigurare

Optimizare SEO vă va oferi un avantaj considerabil, atunci când concurați cu alte companii de asigurare. Dacă SEO-ul dvs. este făcut corect, puteți câștiga „războiul” pentru trafic organic. În acest mod, reușiți să-i întreceți pe concurenți.

Asta înseamnă să folosiți în mod corespunzător cuvinte cheie. Ele trebuie să fie extrem de competitive și legate de asigurare pe website-ul dvs.

Pentru a vă pregăti să creați o strategie SEO puternică, trebuie să realizați cercetarea de cuvinte cheie. Acest lucru poate fi realizat folosind Google Keyword Planner.

Verificați, de asemenea, cuvintele cheie aferente direct din Google. Observați rezultatele atunci când efectuați o căutare relevantă.

După ce aveți cuvintele cheie, trebuie să faceți o hartă a conținutului, astfel încât să știți unde va merge. Asigurați-vă că nu există conținut duplicat și că subiectele sunt cât mai diverse.

Chiar și un subiect înrudit poate duce la duplicare accidentală. Când stabiliți ce conținut este necesar, gândiți-vă la întrebările pe care clienții le pun frecvent.

Scrieți articole de blog referitoare la acele întrebări frecvente. Oamenii vin pe website-uri de asigurare pentru răspunsuri. Oferiți-le vizitatorilor ceea ce caută.

Crearea unei strategii SEO pentru website-ul de asigurare

După ce ați trasat conținutul, este timpul să îl scrieți și să îl integrați în website-ul dvs. Cu toate acestea, asigurați-vă că nu vă bazați doar pe conținut. O strategie SEO eficientă are mai multe părți în mișcare.

Link-uri către website-uri autoritare, în anumite locuri din conținutul dvs., dar nu o faceți prea des. De asemenea, trebuie să vă asigurați că paginile dvs. sunt legate între ele.

Interconectarea internă este o parte importantă pentru asigurarea indexării în motoarele de căutare.

De asemenea, puteți utiliza următoarea listă de verificare. Asigurați-vă că website-ul dvs. de asigurare este competitiv!

Pentru on-page SEO:

  1. asigurați-vă că aveți un cuvânt cheie în titlul paginii;
  2. asigurați-vă că există subtitluri (H1, H2, H3 etc.);
  3. urmăriți rata de respingere a website-ului pentru a vedea ce procent de utilizatori pleacă rapid;
  4. creați un sitemap și trimiteți-l la Google;
  5. conținutul duplicat necesar ar trebui să aibă etichete canonice.

În plus față de on-page SEO, obțineți câteva website-uri de înaltă autoritate pentru a vă conecta cu ele. Nu creați singur o mulțime de link-uri, deoarece acest lucru poate părea spam.

Oamenii obișnuiau să meargă la directoare și să creeze link-uri de intrare către website-urile lor. Google prinde tactici de acest fel.

Dacă vede o tactică drept spam, aceasta este clasificată ca o mișcare SEO de „pălărie neagră”. Este important să stați departe de așa ceva.

Sigur, există momente în care realizați link-uri către website-ul dvs. Mai ales când faceți legături cu website-uri precum Yelp.

Cu toate acestea, nu doriți să vă apucați să creați o sută de legături într-o săptămână. Cel mai bine este dacă se întâmplă în mod natural.

O modalitate de a încuraja legăturile organice este crearea unui blog. Oferiți oamenilor conținut prețios în mod regulat. Există o probabilitate mai mare ca aceștia să distribuie website-ul de asigurare. Subiectele ar trebui să fie interesante.

Vizitatorii nu vor împărtăși conținut plictisitor sau vizionat anterior.

Puterea rețelelor de socializare

De asemenea, doriți să vă asigurați că utilizați rețelele de socializare. Puneți pictograme de distribuire către rețelele de socializare. Astfel, paginile și articolele dvs. de blog vor putea fi distribuite.

Doriți să vă împărtășiți conținutul pe Facebook, Twitter, Instagram. Oriunde altundeva vizitatorii dvs. vor să îl răspândească.

Pentru ei este mult mai ușor atunci când au pictograme. Cu atât mai mult atunci când se accesează website-ul dvs.  de pe dispozitive mobile.

Între timp, folosiți pe deplin propriile conturi din rețele sociale. Când există o actualizare, anunțați-i pe urmăritorii dvs. Când este publicat un nou articol pe blog, distribuiți-l.

Publicarea de actualizări, oferte și informații valoroase pe blog vă menține publicul informat. De asemenea, vă încurajați audiența să distribuie informațiile.

Acest lucru vă poate crește urmăritorii, în timp. Urmăritori mai mulți înseamnă și mai multe acțiuni. Mai multe acțiuni înseamnă mai multe afaceri în asigurare.

În general, tot ceea ce faceți pe website-ul dvs. și în afara lui se potrivește ca un puzzle. Trebuie doar să vă asigurați că aveți un plan. Documentați planul și urmați-l.

A sări un pas sau a nu face totul într-o ordine specifică poate avea un impact negativ.

Dorel Tănase este un reputat consultant SEO cu o vastă experiență în domeniul marketingului online. Website companie: https://www.theseo.ro/.

Născut în București, România, Dorel și-a început cariera în industria digitală acum mai bine de 17 ani și de atunci a contribuit la succesul multor afaceri prin strategiile sale eficiente de optimizare pentru motoarele de căutare.

This Post Has 0 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back To Top
Search