Skip to content

Politica de confidențialitate este un aspect esențial pentru website-uri, inclusiv pentru doreltanase.com. În acestă pagină, vom discuta despre informațiile pe care le colectăm, cum le utilizăm, cum le protejăm și cum puteți avea control asupra acestor informații.

Vă rugăm să citiți cu atenție această politică pentru a înțelege modul în care ne preocupăm de confidențialitatea și securitatea datelor dumneavoastră.

Ce informații sunt colectate

La vizitarea website-ului nostru, este posibil să colectăm anumite informații personale și non-personale. Informațiile personale pot include numele, adresa de email, numărul de telefon și alte date care pot fi utilizate pentru a vă identifica.

Informațiile non-personale pot include adresa IP, tipul de browser, preferințele de limbă și alte date care nu vă identifică în mod direct.

Cum sunt utilizate informațiile colectate

Informațiile pe care le colectăm pot fi utilizate în următoarele scopuri:

  1. Personalizarea experienței utilizatorilor: Utilizăm informațiile pentru a personaliza conținutul și serviciile în funcție de preferințele dumneavoastră.
  2. Comunicarea cu utilizatorii: Putem utiliza adresa de email și alte informații de contact pentru a vă trimite actualizări, noutăți și oferte relevante.
  3. Îmbunătățirea site-ului și a serviciilor: Utilizăm feedback-ul și informațiile colectate pentru a îmbunătăți site-ul nostru și pentru a vă oferi o experiență mai bună.

Protecția informațiilor

Ne angajăm să protejăm informațiile dumneavoastră și să luăm măsuri de securitate adecvate pentru a preveni accesul neautorizat, utilizarea inadecvată sau divulgarea informațiilor personale.

Utilizăm tehnologii și proceduri de securitate pentru a proteja informațiile colectate.

Accesul și controlul utilizatorilor asupra informațiilor personale

Dumneavoastră aveți dreptul de a solicita accesul, rectificarea, ștergerea, restricționarea prelucrării și portabilitatea datelor dumneavoastră personale.

Pentru a exercita aceste drepturi, vă rugăm să ne contactați folosind informațiile de contact furnizate în secțiunea „Contact” a acestui website. Vom face eforturi rezonabile pentru a răspunde la solicitările dumneavoastră într-un timp rezonabil.

Actualizarea politicii de confidențialitate

Politica noastră de confidențialitate poate fi actualizată periodic pentru a reflecta schimbările în practicile noastre de colectare și utilizare a informațiilor.

Vă recomandăm să revizuiți această pagină periodic pentru a fi la curent cu cele mai recente informații despre modul în care protejăm confidențialitatea dumneavoastră.

Politica noastră de confidențialitate are ca scop protejarea și respectarea confidențialității și securității informațiilor dumneavoastră personale.

Ne angajăm să utilizăm informațiile colectate în mod responsabil și să respectăm drepturile dumneavoastră în conformitate cu legislația aplicabilă privind protecția datelor.

Întrebări frecvente

1. **Ce sunt cookie-urile și cum sunt utilizate pe acest site?**

Cookie-urile sunt fișiere mici de text care sunt stocate pe dispozitivul dumneavoastră atunci când vizitați un website. Ele sunt utilizate pentru a colecta informații despre utilizatori și pentru a personaliza experiența de navigare.

2. **Cât timp sunt păstrate informațiile mele personale?**

Informațiile dumneavoastră personale vor fi păstrate atât timp cât este necesar în scopurile pentru care au fost colectate sau conform cerințelor legale.

3. **Cum pot solicita ștergerea datelor mele personale?**

Puteți solicita ștergerea datelor dumneavoastră personale contactându-ne folosind informațiile de contact furnizate în secțiunea „Contact” a acestui website.

4. **Pot modifica sau actualiza informațiile mele personale?**

Da, aveți dreptul de a solicita rectificarea sau actualizarea informațiilor dumneavoastră personale. Vă rugăm să ne contactați pentru a solicita aceste modificări.

5. **Este sigură utilizarea informațiilor mele personale pe acest site?**

Ne angajăm să protejăm informațiile dumneavoastră personale și să luăm măsuri adecvate pentru a preveni accesul neautorizat sau utilizarea inadecvată a acestora.

Cu toate acestea, niciun sistem de securitate nu este complet impenetrabil, iar utilizarea internetului prezintă întotdeauna anumite riscuri.
Back To Top
Search